نامه هنیه به سران ایران و چند کشور درباره برگزاری انتخابات در فلسطین-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

نامه هنیه به سران ایران و چند کشور درباره برگزاری انتخابات در فلسطین

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در نامه‌ای به سران ایران و چند کشور درباره تحقق وحدت ملی و برگزاری انتخابات در فلسطین پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 09
کد خبر: ۷۳۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرد که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین نامه‌هایی را به سازمان ملل، سران ایران، اردن، سوئیس و آفریقای جنوبی ارسال کرده و طی آن به تلاش‌های این جنبش برای تحقق وحدت ملت فلسطین و پایان گسستگی و همچنین موافقت درباره برگزاری انتخابات در سطوح مختلف اشاره کرد.

هنیه در این نامه به سران کشورهای مختلف با حمایت از این تلاش‌ها، تاکید کرد که در راستای موفقیت این گام‌ها که سبب تقویت وحدت ملت فلسطین می‌شود عمل خواهد کرد.

 

بر اساس گزارش رسانه‌ها، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ظرف چند روز آینده فرمان ریاستی برگزاری انتخابات را صادر خواهد کرد و انتخابات در نیمه ماه مه (25 اردیبهشت1400 شمسی) برگزار می‌شود.

 دبیران کل گروه‌های فلسطینی چهار ماه پیش(سپتامبر گذشته) طی نشستی که در استانبول ترکیه برگزار کردند بر برگزاری هر چه سریع‌تر انتخابات پیاپی (پارلمانی، ریاست جمهوری و مجلس ملی)  توافق کردند.

حالا هم رهبران فتح و حماس بار دیگر بر توافق خود برای برگزاری پیاپی و متوالی این سه انتخابات و در بازه زمانی که بیشتر از شش ماه به طول نکشد، تاکید کردند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار